Träningslokaler som finns nära dig

Våra träningslokaler

 

Vi bedriver SENIORTRÄNING i flera delar av kommunen. Här nedan kan du läsa om lokalerna och vägbeskrivningar för att hitta dit.


Vilka slags pass vi har i de olika lokalerna och vilka tider hittar du på vårt schema.

 

OBS: Nu under Covid-19, så har vi ett schema för varje vecka utomhus. Se schema/vecka här på hemsidans 1.a sida. Vi hoppas inom en snar framtid komma in i de lokaler vi bokat in oss i. Rotebrohallen, Rotebro

Hertig Karls väg 17, Sollentuna

Rotebrohallen ligger norr om Rotebro Centrum. Hit går buss 520, som stannar på västra sidan av stationen. På östra sidan stannar bussarna 529, 533,  560. Från pendeltåget tar det ca 2 minuter att gå. Man kan parkera gratis vid Rotebro Centrum upp till 3 timmar. Parkerar man intill hallen kostar det ca 10:- för drygt en timme. 


Här finns omklädningsrum med duschmöjlighet för både damer och herrar. Lokalen är mycket stor och rymlig.


För att komma in krävs en kod som du får veta vid starten.


Efter våra pass finns det möjlighet att fika tillsammans. Du kan köpa fika eller ta med egen fika. Man kan även värma på sin medhavda lunch om man vill i en micro.


Rotebrokyrkan

Ytterbyvägen 4E, 192 76 Sollentuna

Rotebrokyrkan ligger bredvid Rotebro Centrum och Hertig Karlskolan. Det är nära promenadavstånd  från flera bussar. Till kyrkan går buss 520. På östra sidan av Rotebro station stannar bussarna 529, 533, 560. Man kan parkera gratis vid Rotebro Centrum upp till 3 timmar. Från pendeltåget och parkeringen tar det ca 5 minuter att gå upp till kyrkan.


I kyrkan finns kapprum med toaletter, dock inga duschmöjligheter. Efter vårt stolsgympapass finns det möjlighet att fika tillsammans till självkostnadspris.


Arena Rotebro

Hertig Karls väg 13, Sollentuna

Ligger inne i Rotebro Bibliotek i Rotebro Centrum. Hit går buss 520, som stannar på västra sidan av stationen. På östra sidan stannar bussarna 529, 533, 560. Från pendeltåget tar det ca 2 minuter att gå. Man kan parkera gratis vid Rotebro Centrum upp till 2 timmar.


Här finns inget omklädningsrum. Det finns kapprum med klädhängare och toaletter. Lokalen är mycket stor och rymlig. Ta med inneskor då vi ej får dansa i ytterskor. Efter passet tipsar vi att träffas tillsammans på Ekens bar & restaurang precis bredvid biblioteket som serverar kaffe för 10:- och en smörgås för 30:-. Dagens Lunch för 80:- och SSG har även 10% rabatt på övrig mat och dryck alla dagar i veckan.


Edsbergshallen

Edsbergs torg 5, 192 52 Sollentuna

Edsbergshallen ligger precis bredvid Edsbergs Centrum och Edsbergsskolan. Här finns det omklädningsrum och duschar. Vi använder både den äldre stora idrottshallen och danslokalen en trappa upp för olika pass (det finns även en hiss där). Det finns möjlighet till fri parkering upp till 2 timmar i centrum (i garaget) och 1 timme (på övre plan). Från parkeringen tar det ca 1 minut att gå till hallen. Ta trappan ned mot skolgården. Hållplatserna för buss 607 och 627 ligger inom promenadavstånd på ca 2-3 min.


Efter alla våra pass här finns det möjlighet att fika tillsammans, ta med eget fika. Efter vissa pass kan du köpa fika på plats. Man kan också värma på sin lunch i micro.


Arena Satelliten

Allfarvägen 4, 191 47 Sollentuna

Arena Satelliten ligger bredvid busstorget i Sollentuna Centrum. Här stannar de flesta bussar. Från pendeltåget tar de ca 2 minuter att gå. Man kan  parkera gratis i Sollentuna Centrum upp till 2 timmar. (4 timmar om man anmäler sig som medlem till Sollentuna C)


Stora gympasalen ligger en trappa upp till höger. Här finns omklädningsrum  och duschmöjlighet för både herr och dam. Lokalen är mycket stor och rymlig.


Vid busstorget stannar de flesta bussar och både från pendeltåget och busstorget tar de ca 2-3 minuter att gå. Man kan parkera gratis i Sollentuna Centrum upp till 2 timmar. (4 timmar om man anmäler sig som medlem till Sollentuna C).


Tors Backe

Turebergsvägen 12, 191 47 Sollentuna

Turebergsvägen 12, ligger norrut om du går från busstorget i Sollentuna Centrum. Här stannar de flesta bussar och pendeltåget, det tar de ca 3-4  minuter att gå. Man kan parkera gratis i Sollentuna Centrums parkeringshus upp till 2 timmar. (4 timmar om man anmäler sig som medlem till Sollentuna Centrums kundklubb). Träningssalen ligger till vänster om entrén! Här finns kapprum och toaletter (Ej dusch)! Medtag inneskor då inga ytterskor är tillåtna i salen!


Snickarbacken, Sjöberg

Sidensvansvägen 63, 192 55 Sollentuna

Bostadsrättsföreningen Snickarbacken i Sjöberg har sin lokal högt uppe på toppen av backen under Snickarbarnens förskola bakom vändplanen och parkeringen.


Antalet parkeringsplatser är begränsat, avgiften låg. Ca 5 min  promenadavstånd från hållplatsen för buss för 607 och 627. Det finns kapprum med toaletter, men ingen duschmöjlighet. Lokalen är begränsad till ett maxantal av 30 personer/pass. Här gäller först till kvarn-principen för anmälan.


Scoutstugan Holken, Tegelhagen

Skogstorpsvägen 372, Sollentuna

Scoutstugan Holken ligger bakom Tegelhagskolan i Tegelhagen. Man kan parkera gratis och det är promenad-avstånd ca 5 minuter från hållplatsen för  busarna 607,178 och 523.


Här finns två små lekrum som tillhör förskolan där man kan byta om, ett för damer och ett för herrar. Det finns ett kapprum med toaletter, dock inga duschmöjligheter. Lokalen är begränsad till ett maxantal på 30 personer. Så här gäller först till kvarn principen för anmälan.


Väsby Rehab, Upplands Väsby C, Dragonvägen 96

Från pendeltåget och stora busstorget tar det ca 8-10 minuter att gå. Flertalet bussar (524,531,536,562,568) stannar vid Kyrkvägen i närheten. Man parkerar gratis upp till  3 timmar i Upplands Väsby Centrum, använd P-skiva. Till Rehab-anläggningen kan man komma via centrumingångarna eller genom vårdcentralens ingång. Det ligger en egen korridoringång bakom systembolaget. I taket står det en skylt med Väsby rehab!


Här finns omklädningsrum för både herrar och damer med duschmöjligheter och bastu. Eftersom bassängen har varmt vatten jämfört med andra bassänger är det viktigt att duscha före passet och ha på badmössa.

Medtag badkläder, handduk och badmössa! Badmössa kan man köpa för 10 kr i receptionen.


I bassängen finns det plats för 10 personer per pass.


Om man vill luncha tillsammans efteråt så finns många restauranger i centrum att välja på.


Duvslaget/Edsvik

Landsnoravägen 42, 192 55 Sollentuna

Duvslaget ligger precis vid parkeringen vid Stallbacken vid Edsvik. Ca 5-10 min. promenadavstånd från flera bussar, t.ex. buss 520, 527, 607 och 627. Man kan parkera gratis vid Edsviks konsthall´s parkeringar. 

 

Vi samlas här till olika pass ca. 10 min. innan start vid parkeringen vid Duvslaget. När vi har BungyPump så provar vi ut stavar för dig som vill låna. Bredvid Duvslaget finns caféet ”Edsvikens Gelatetia” Vi har 10% rabatt där, och vi brukar stanna och fika där tillsammans efter alla våra pass vi har i Edsbergsparken. De har bl.a sallader, smörgåsar och glass i världsklass. När det blir varmare i luften, så sitter vi utomhus och fikar samtidigt som vi blickar ut över vackra Edsviken. Antingen handlar du även då på Gelatetian eller så har du med dig egen fika. Det finns gott om sittplatser runt      om i hela detta fina område. Toaletter finns bredvid ängen nedanför slottet.