Aktuellt och ändringar

Aktuellt och ändringar

Hösten 2019!
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Reducerade priser:

Från vecka 42 gäller reducerade priser på våra pass, för resten av terminen.

Varmt välkommen

Se vårat veckoschema hösten 2019.Provträna GRATIS 1:a gången.


Ingen föranmälan behövs.

Se vårat nya höst schema genom att klicka på länken här  www.sollentunaseniorgymnastik.se och klicka sedan på höstens schema 2019! 


OBS!

Endast till vattengymnastiken i varmvattenbassäng behövs en föranmälan på telefon: 070-44090205


Ni som har gjort en intresseanmälan till oss inför hösten får en inbjudan om när vi startar upp igen efter sommaren via mail eller post, då betalar ni sedan bara in er terminsavgift senast fredagen den 23 augusti, då är anmälan klar. Om du inte har hunnit göra en intresseanmälan inför hösten och vill göra det så kan du bara kontakta oss, eller om du vill göra någon annan ändring som t.ex att byta pass eller avboka din plats eller kanske göra en paus, så hör du bara av dig till oss via telefon 070-4400205 eller mail info@sollentunaseniorgymnastik.se. Vill du anmäla dig till ytterligare pass så gör du det via vår hemsida, mail eller på telefon när schemat är klart.


Det är viktigt att vi i föreningen får rätta och fullständiga listor i alla våra grupper och det underlättar mycket för oss när vi sedan ska kontrollera att alla listor stämmer med terminsavgifter.


Tips: Stanna gärna kvar en stund efter passet och fika tillsammans.

 

  • Höstterminen 2019 startar som sagt vecka 35 och slutar vecka 49


Vill du börja på vattengymnastik i VARMVATTENBASSÄNG i höst vecka 35 till vecka 49 (15 ggr.) på fredagar. Då Kan du anmäla dig till på vår tel. 070-4400205 (telefontid vardagar kl: 13-16).


OBS!

Byte av lokal för Qigong/Eurytmi på onsdagar-

flyttar till Edsbergshallen vid Edsbergs Centrum kl. 09:00